Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου μας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Πολιτείας των ευχών»  το σχολείο μας διοργάνωσε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στην πλατεία Εμπορίου, ένα πλούσιο και καλαίσθητο χριστουγεννιάτικο bazaar, στο οποίο περίσσευε το κέφι και η εορταστική διάθεση!

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, δώρα και στολίδια, φτιαγμένα όλα με την έμπνευση και το μεράκι των παιδιών και να γευτούν παραδοσιακά γλυκίσματα από τα χέρια των μαθητών αλλά και των  μαμάδων και των γιαγιάδων τους, που ευγενικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα πρωτότυπο θεατρικό δρώμενο με αναφορά στους θρύλους και τις λαϊκές παραδόσεις του Δωδεκαημέρου για τους καλικάντζαρους,  που επιμελήθηκε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, κ. Αγγελίδης Σταύρος. Ο ίδιος έβαλε τη σφραγίδα του τόσο στις υπέροχες χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από ξύλο όσο και στον μοναδικό Άγιο Βασίλη που κατασκεύασε σε συνεργασία με την καθηγήτρια των Καλλιτεχνικών, κ. Μυλωνά, ο οποίος έγινε ο πρωταγωνιστής σε πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα  που αποτύπωσαν τη χαρά της ημέρας!

Επιμέλεια:

 

Ημερολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"