Ενημέρωση γονέων

Το 3ο Γυμνάσιο Σερρών, όπως κάθε χρόνο, οργάνωσε και φέτος εκδήλωση ενημέρωσης γονέων και κηδεμόνων για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, στις 6.30 μ.μ. στο χώρο του γυμναστηρίου του σχολείου.
Τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών καλωσόρισε η Διευθύντρια του σχολείου κα Αραπάκη Χρυσάνθη, η οποία τους ενημέρωσε για τα βασικά θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής των μαθητών στο Γυμνάσιο και αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα στοιχεία που αφορούν τη φοίτηση των μαθητών και την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Τόνισε τη διάθεση όλων των εκπαιδευτικών  να προσφέρουν όχι μόνο υψηλού επιπέδου γνώσεις αλλά κυρίως να θωρακίσουν με αξίες τους μαθητές και τις μαθήτριες  του 3ου Γυμνασίου.
Στη συνέχεια οι φιλόλογοι που διδάσκουν στην Α΄ Γυμνασίου κυρίες Παπαδοπούλου Θεοδοσία και Ψαρρά Ζωή ενημέρωσαν τους γονείς και κηδεμόνες για το περιεχόμενο και τις απαιτήσεις των φιλολογικών μαθημάτων στο Γυμνάσιο, τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη αγάπης και αποδοχής των παιδιών τους, στο μεταβατικό στάδιο της ζωής τους που σηματοδοτεί η μετάβαση στο Γυμνάσιο.  Ο κ. Μωραίτης Μαυρουδής μίλησε εκ μέρους των μαθηματικών για τις ιδιαιτερότητες του μαθήματος και τόνισε ιδιαίτερα πως απαιτείται μια περίοδος προσαρμογής για να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες των πρώτων ημερών.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανοιχτή συζήτηση ανάμεσα στους γονείς και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου οι οποίοι ήταν παρόντες,  προοικονομώντας μια ευοίωνη  πορεία  για τη νέα σχολική χρονιά


    

Επιμέλεια:

Ζέττα Βασιλική - Φιλόλογος

Ημερολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"