"Θα γυρίσω πετάλι..."

Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης για το ποδήλατο

Την Τετάρτη 15/1/2020 το 3ο  Γυμνάσιο Σερρών, μαζί με άλλα σχολεία του νομού Σερρών, συμμετείχε στην ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη χρήση του ποδηλάτου με θέμα «Θα γυρίσω πετάλι», που συνδιοργάνωσαν το ΤΕΦΑΑ Σερρών, οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών με τα αντίστοιχα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας (Πανεπιστημιούπολη Σερρών) και το Εθνικό Δίκτυο Κυκλοφοριακής Αγωγής. 

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ εκατοντάδες μαθητών ανέδειξαν μέσα από τις δραστηριότητες τους τις θετικές επιπτώσεις της χρήσης του ποδηλάτου στη ζωή τους. Το σχολείο μας εκπροσώπησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Β2 τμήματος της Β΄ Γυμνασίου, οι οποίοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής με τις ζωγραφιές που είχαν δημιουργήσει με θέμα τη χρήση του ποδηλάτου στη ζωή μας. Ο μαθητής Εμμανουηλίδης Χρόνης του Β2 απέσπασε το πρώτο βραβείο.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευσαν η Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Αραπάκη Χρυσάνθη και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί κ Αγγελίδης Σταύρος και Καλαρρύτου Λίνα. ΦΩΤΟ==>>

 

Επιμέλεια:

Ζέττα Βασιλική - Φιλόλογος

Ημερολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"