Εκτύπωση

Το 3ο Γυμνάσιο στην 5η SEREXPO

Γράφτηκε από τον/την Administrator. Posted in Uncategorised

Υπηρετώντας το  «Ανοικτό Σχολείο στην κοινωνία» με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, το 3ο Γυμνάσιο Σερρών επισκέφτηκε την 5η SEREXPO. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου επίσκεψη του τμήματος Β1 του σχολείου μας  στον εκθεσιακό χώρο της SEREXPO,  στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη με συνοδούς καθηγητές την κ. Παυλίδου Σοφία και τον κ. Τζεβελέκη Κων/νο.
       Στόχος της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες τις Σερραϊκές επιχειρήσεις και τους φορείς υπηρεσιών της πόλης, οι οποίοι προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες της έκθεσης.
       ΟΙ μαθητές περιηγήθηκαν στα περίπτερα των εκθετών γαστρονομίας, αγροτικών προϊόντων, παράδοσης, αυτοκίνησης, καινοτόμων δράσεων, τεχνολογίας και βιοτεχνίας.
       Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών από τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και τονίστηκε ιδιαίτερα στους μαθητές η ανάγκη να στηρίξουμε όλοι την τοπική παραγωγή. Να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουμε. Να ενισχύσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, γιατί έτσι εξασφαλίζονται θέσεις εργασίας στον τόπο μας.
      Οι μαθητές και οι μαθήτριες εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία των  εκθεμάτων και τις εγκαταστάσεις της SEREXPOκαι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές με τη συμπεριφορά τους.  

 

Επιμέλεια:

Ζέττα Βασιλική - Φιλόλογος

Ημερολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"