Εκτύπωση

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Γράφτηκε από τον/την Administrator. Posted in Uncategorised

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 το σχολείο μας στο πλαίσιο της  «6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019» επισκέφτηκε το Αθλητικό πάρκο Σερρών στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.
      Οι μαθητές και οι μαθήτριες και των τριών τάξεων του Γυμνασίου συμμετείχαν σε αθλητικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν τόσο στα ανοιχτά γήπεδα αντισφαίρισης και καλαθοσφαίρισης όσο και στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών.
      Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, την οργάνωση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Αγγελίδη Σταύρου και την επίβλεψη των συνοδών καθηγητών του σχολείου μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες ακολούθησαν το σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου» δημιούργησαν μεικτές ομάδες  και συμμετείχαν σε αθλοπαιδιές.
       Υπηρέτησαν τους βασικούς στόχους της ημέρας του σχολικού αθλητισμού που είναι  η ενίσχυση του υγιεινού τρόπου ζωής, εν γένει, της άσκησης, της σωστής διατροφής και προβλήθηκαν οι αξίες που ενσαρκώνει ο αθλητισμός: Ευγενής άμιλλα, υγιής ανταγωνισμός, η προσπάθεια του να γίνεσαι κάθε μέρα ο ίδιος καλύτερος, να ξεπερνάς τον ίδιο σου τον εαυτό. 
    ΦΩΤΟ>>>            οι νικητές

Επιμέλεια:

Ζέττα Βασιλική - Φιλόλογος

Ημερολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"