Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου Γυμνασίου Σερρών

 

Η Σχολική Βιβλιοθήκη του 3ου Γυμνασίου Σερρών ξεκίνησε την λειτουργία της τον Μάρτιο του 2000. Ανήκει σε ένα δίκτυο 12 σχολικών βιβλιοθηκών του Νομού Σερρών, η υλοποίηση των οποίων έγινε από το ΤΕΙ Σερρών μέσα από το πρόγραμμα «Μέντωρ» και χρηματοδοτούμενο από το Β’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Προορίζεται για χρήση από τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου μας χωρίς όμως να αποκλείεται η πρόσβαση και η χρήση της από εξωσχολικούς όπως γονείς και κηδεμόνες μαθητών, συναδέλφους άλλων σχολείων κλπ.

Ο εξοπλισμός της βιβλιοθήκης περιλαμβάνει δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε δίκτυο με Windows NT, γραμμή ISDN και πρόσβαση στο Internet , συσκευή FAX, στερεοφωνικό συγκρότημα, συσκευές τηλεοράσεως και βίντεο (γίνονται προβολές βιντεοκασετών για τους μαθητές), φωτοτυπικό μηχάνημα και προβολέα διαφανειών.

Στην βιβλιοθήκη μας μπορείτε να βρείτε:

   Βιβλία

   Εγκυκλοπαίδειες

     Βιντεοκασέτες

     CD-ROMS

     Περιοδικά

 

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνικώς ή να μας στείλετε FAX στον αριθμό (23210-99620) ή να μας στείλετε e-mail.

Υπεύθυνος της βιβλιοθήκης και δημιουργός της ιστοσελίδας είναι ο κ. Κιολδέλης Γιάννης, εκπαιδευτικός Πληροφορικής.

Μπορείτε να δείτε τους τίτλους που περιέχονται στην βιβλιοθήκη (εισάγοντας χαρακτήρες είτε από τον συγγραφέα, είτε από τον τίτλο, είτε από το θέμα του).

 

Κανονισμός Φωτογραφίες Οι άλλες βιβλιοθήκες
Η βιβλιοθήκη στην Ιστορία Από τον Πάπυρο στο Διαδίκτυο Ενδιαφέρουσες συνδέσεις