Ενημερωτικές Εκδηλώσεις

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη στο δικαστικό μέγαρο Σερρών από δύο τμήματα τη Γ' τάξης του σχολείου μας.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την νεανική παραβατικότητα και την εμπλοκή των νέων στα τροχαία ατυχήματα από την επιμελήτρια ενηλίκων. Πραγματοποιήθηκε Βιωματική δραστηριότητα : Συμμετοχή σε εικονική δίκη.

Τέλος υπήρξε ενημέρωση για τα ναρκωτικά από εκπρόσωπο της αστυνομίας. 

Συνοδοί καθηγητές: Ευγενία Καρρά - Βασίλης Μπαλαμπανίδης

Την Τετάρτη 9-3-2022 και την Παρασκευή 11-3-2022 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου ενημέρωση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σχετικά με τις πρώτες βοήθειες από τον Εθελοντή Σαμαρείτη Διασώστη και Εκπαιδευτή του Ενιαίου Τομέα Εθελοντισμού κ.Χαράλαμπο Ελισιάδη.

Οι μαθητές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να λάβουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών, αλλά και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα εθελοντισμού και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

 

 

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο. Με αφορμή αυτό την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 οργανώθηκαν  ομιλίες - παρεμβάσεις σε τμήματα του σχολείου μας  της Ψυχολόγου κ. Καρτσαφλέκη Αθανασίας και της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Κεσσούδη Αναστασίας.

 

 

      

      

  

 

Στα πλαίσια της ανακήρυξης του έτους 2015 ως παγκοσμίου έτους φωτός και των εφαρμογών του , πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/3/2015 , στο σχολείο μας, ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Το φως και οι τεχνολογικές εφαρμογές του στη ζωή μας».

Επιμέλεια:

 

Ημερολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"